Club Patí Barcelona

Quotes i Serveis

Serveis Temporada 2022

· Serveis bàsics. – ATENCIÓ: PODEN VARIAR SEGONS NORMATIVA COVID. Contacteu-nos per més informació.

· Assegurança d’accidents.
· Sessions d’entrenament setmanal.
· Competicions anuals.
· Treball focalitzat, assistència, suport tècnic i programació dels viatges.
· Descomptes i Suport tècnic. En la compra i el manteniment de material de patinatge.
· Accés a l’Àrea privada del Club (només competidors).

· Seguiment i atenció personalitzats.

· El nostre entrenador nacional, doctorat en ciències de l’activitat física i l’esport (CAFE), t’ajudarà a arribar als teus objectius de manera personalitzada. També compta amb l’ajuda del Luis Alfonso Mejía, un dels patinadors més veterans i amb més experiència del Club.
· Per a entrenaments personals, també oferim un servei (es paga a part) amb el nostre sènior Victor Martínez, patinador de gran trajectòria nacional i internacional i graduat en CAFE.

Quotes socials

· ABANS DE CONTINUAR, PARA COMPTE: la quota social no cobreix el valor real dels serveis i activitats que portem a terme des del club. Està feta així perquè no sigui una barrera per ningú i perquè volem que et quedis per sempre i que participis en la promoció del patinatge esportiu a Barcelona.

– Matrícula obligatòria d’entrada: 95€.

La quota mensual varia entre 16€ i 24€ depenent de la situació i l’antiguitat de cada soci. Intentem donar un valor a la nostra activitat, però també que el preu no sigui una barrera per ningú. Vine a provar-nos GRATIS i consulta els teus dubtes per email o whatsapp.

Translate »