Club Patí Barcelona

Barcelona brilla a la Lliga Catalana i el Campionat de Catalunya Indoor màster

El passat diumenge 5 de novembre de 2017 es va disputar l’esperada final de lliga catalana a la seu del Nàstic de Tarragona. Aquesta mateixa competició va incloure el primer trofeu de Campionat de Catalunya Indoor.

En la categoria femenina, la nostra màster Noelia Martínez es va imposar com a guanyadora de màster 30 a la lliga i de màster absoluta al Campionat de Catalunya, aconseguint un doblet molt treballat durant la temporada.

En la categoria masculina, l’Oriol Rovira es va proclamar vencedor de lliga màster 30 i subcampió del Campionat de Catalunya en màster absoluta. Cal destacar la grandíssima progressió d’aquest patinador, que ha consolidat un gran nivell en un temps rècord a través de constància als entrenaments i el bon treball de l’equip tècnic.

De la mateixa importància i felicitació se’n desprenen els podis de lliga màster d’Elias Ferreres (M60), Josep Mª Buyó (M50) i Javier Domene (M40), així com els podis de lliga popular de l’Edgar Santamaría (màster) i de la Núria Yago (cadet), aquests dos últims també amb una trajectòria curta però ascendent que, de ben segur, ens seguirà donant bons resultats i en sentirem a parlar a les pròximes temporades.

 

Translate »