Club Patí Barcelona

Barcelona acaba temporada amb quatre podis de la Copa d’Espanya de Maratons

El passat diumenge 4 de novembre es va disputar la final de la Copa d’Espanya de Maratons a Gandia, on vam poder gaudir d’un cap de setmana espectacular amb tot l’equip i d’un circuit nou i millorat de 7km de corda.

El dissabte abans de la cursa, vam poder valorar el circuit de la marató amb una ruta nocturna amb bona part de l’equip.

La cursa


Alguns membres de l’equip, preparant-se abans de la cursa.

Les corbes a dreta abans de la recta final eren un repte tècnic i un lloc idoni on fer les fotos d’equip…

…així com també un breu moment de descans i reagrupament entre les escapades i trencaments de grup que van caracteritzar les últimes voltes de la prova.

En definitiva, un circuit interessant, amb una mica de tot i, en general, amb un bon asfalt on gaudir d’aquest magnífic esport.

Després d’un any de bon treball i curses arreu del territori espanyol, la Núria Yago es va proclamar subcampiona de la Copa en categoria Sènior, la Carmen Rollan subcampiona en M50 i la Virgínia Suarez tercera en Màster 30 popular. Entre les tres, van aconseguir col·locar el Club Patí Barcelona en tercer lloc de la categoria absoluta per equips. El nostre secretari, l’Elias Ferreres, es va proclamar campió de la M60 malgrat la seva greu lesió d’espatlla de la qual encara s’està recuperant.

Aquesta serà l’última competició de l’Edgar amb el nostre Club, almenys durant la pròxima temporada. Va tancar una etapa trepidant amb un gran temps i un gran gest esportiu amb el nostre entrenador.

El cap de setmana


El cap de setmana va donar per molt i vam tenir activitats per cobrir totes les edats del nostre club…

…sota l’atenta mirada dels socis més experimientats.

Sense oblidar els espais de recés i de reflexió, importantíssims per preparar una cursa de patinatge amb solvència.

Una altra aventura del Club Patí!

Àlbum complet de fotografies.

T’agradaria formar part de la nostra família? Contacta‘ns i vine a provar sense cap compromís.

Vols veure els nostres resultats? Consulta el palmarès.

Translate »